Hushållsservice & allservice

Behöver du städhjälp hemma eller på din arbetsplats eller är det fönsterputs som ska utföras? Vi hjälper dig.   Har du behov av hantverkshjälp?

 Vi ombesörjer att lämplig firma från vårt nätverk kommer och hjälper dig!

Läs mer

Städ- & hushållsservice

Vår städservice omfattar det mesta som kan tänkas såsom vanlig bostadsstädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputsning och tvättservice. Vi kan även ombesörja mattvätt. Vi städar från golv till tak under normala förhållanden. Det är du som kund som bestämmer omfattningen. Vi ombesörjer RUT-avdraget så detta slipper du som kund att hantera. Vi lämnar gärna referenser från nöjda kunder, både privata och företag.

Allservice

Behöver du hjälp med VVS, el, snickeri, murningsarbete, snöskottning, flyttservice eller köra ut jord? Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som underlättar för dig och din vardag. Med den breda kompetensen och erfarenheten vi besitter kan du lita på att vi gör ett väl utfört jobb. Vi jobbar i nätverk med ett flertal etablerade hantverksfirmor så det vi inte har utrustning eller behörighet att utföra, ombesörjer vi ändå genom våra samarbetspartners. Oavsett om det är ett läckande rör i badrummet som behöver bytas ut eller kablar som behöver dras hemma eller i kontoret kan du kontakta oss, så hjälper vi dig. 0454-57 59 90.